Phew! That was a close one!!

I’ve received this email from the allotment association. The landowner has had a rethink about the location of the composing and mulching area proposed for the centre of the walled garden. They are instead looking at other alternatives in their land portfolio and have concluded the kitchen garden is not the place.

Phew!

I have to admit, after putting up the trellis to grow my tayberry, I was thinking about how long it would be before I would need to uproot it again.

I’m glad that the effort put in by other allotment holders has had an effect on the thoughts of the land owner.

Also, as was pointed out in the email, there does seem to be a renewed vigor in the walled garden plots now — it is after all a privilege to rent a plot in such a beautiful and peaceful place.